VIDEO Lukav potez ili hrabra ludost? Procijenite sami

Životinjski svijet pun je neobičnih, pomalo komičnih prizora u koje ne bismo povjerovali da isti nisu snimljeni ili fotografirani. Neobična scena ulovljena je kamerom u floridskom nacionalnom parku Everglades.

Prizor na koji je možda naviknuto okolno stanovništvo izazvao je pravu lavinu komičnih komentara na Instagramu gdje je video i podijeljen. Močvarna ptica mrtva hladna odmara na leđima morskog krokodila, dok on lagano krstari zaštićenim vodama nacionalnog parka Everglades.

– Najbolji vodeni taksi koji sam vidio u životu; Ova ptica ne hoda, već plovi po rubu; Ovako i ja kad odlučim da me ništa neće pokolebati – samo su neki od komentara ostavljenih ispod videa, koji je dobrano nasmijao i nas.

Inače, Everglades je regija tropskih močvara u južnom dijelu Floride, koja ne postoji nigdje drugdje na svijetu osim u ovoj državi. Prostire se na na području od 6.104,97 četvornih kilometara te je stanište brojnih životinjskih i biljnih vrsta, među kojima su i strogo zaštićene šume mangrova, morske krave te rijetka vrsta vodenjaka koji nastanjuje samo ovo područje.

J.K.