Victoria i David Beckham odmaraju u luksuznom kompleksu na Lopudu

DUBROVNIK – Victoria i David Beckham s djecom ljetuju na dubrovačkom području. Dubrovački dnevnik doznaje kako je slavni par smješten u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu.

Tamo su ujedno proslavili 11. rođendan svoje kćeri Harper, a fotografiju s proslave objavili su na Instagramu.

Dubrovački dnevnik piše da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazi i osiguranje. Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Najam luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura. Slavni je par ovih dana posjetio i jedan restoran na otoku Šipanu.

Inače, slavni je par ovih dana posjetio restoran na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je – bez fotografiranja.

Victoria i David proslavili 23. godišnjicu braka

Podsjećamo, modna dizajnerica i slavni nogometaš prije nekoliko dana proslavili su 23. godišnjicu braka. Victoria je tim povodom na Instagramu posvetila objavu svom suprugu.

– Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smijem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, puno te volim – napisala je.

Par se upoznao 1996. godine, a godinu dana kasnije započeli su ljubavnu vezu. Godine 1999. su se vjenčali, a u 23 godine braka dobili su četvero djece: Brooklyna, Romea, Cruza i Harper.

D.G.