VELIKA POTRAGA U SPLITU Na obali pronađena odjeća nestale žene

SPLIT – U subotu je policiji prijavljen nestanak Angele Jurčević (rođ.1978) koja se udaljila s adrese prebivališta u Splitu. Policija i HGSS tragaju za njom, a potraga je počela na Žnjanu.

43-godišnja Anđela Jurčević visoka je 160 cm, tamnoplave kose i u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu sportsku odjeću i obuću, te crni prsluk. Podaci o osobi, te fotografija nestale osobe objavljena je na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba – NENO. Svi koji nešto znaju o nestaloj ženi mogu se javiti policiji na 192.

Foto: Rade Popadić, Dalmacija danas

– Poduzimamo mjere traganja za osobom – kazali su za Dalmaciju Danas tijekom utorka iz PU splitsko-dalmatinske.

Za ženom na Žnjanu tragaju HGSS, Lučka kapetanija Split, temeljna policija, specijalna policija, Hrvatska ratna mornarica, ronioci Civilne zaštite, Obalna straža…

Foto: Rade Popadić, Dalmacija danas

Prema neslužbenim, ali pouzdanim informacijama s terena, na Žnjanu je nakon prijave nestanka pronađena odjeća te se potraga odvija na potezu od Duilova do Zente.

Pretražuje se obalni pojas i uvale, a potražni timovi neumorno rade usprkos lošim vremenskim prilikama, odnosno olujnoj buri i hladnoći.

Usprkos velikim naporima, žena i dalje nije pronađena, a potraga će se nastaviti tijekom sutrašnjeg dana svim raspoloživim resursima, piše Dalmacija danas.

D.G.