Uskoro Vela STrka 10. kolo dalmatinske trail lige


VELA LUKA - Na instagram stranici Dalmatinske trail lige, objavljen je program utrke za ovu godinu, opisan kao "tri dana Outdoors ludovanja"

U petak, prvi dan ovogodišnje Vele STrke, za ranoranioce, odnosno natjecatelje koji dolaze već tad, organizatori pripremaju "Feštu od uja" koja će biti u centru mjesta u 20:00 sati!

Ekipa će moći uživati u degustaciji višestruko nagrađivanog Korčulanskog maslinovog ulja, uz domaće specijalitete, slatke i slane, te neizostavnu lumbliju, a sve to uz domaću glazbu.

Za subotu je u jutarnjim satima predviđeno druženje u centru mjesta uz skakutanje po slacklinu, penjanje po penjačkoj stijeni te premijerno predstavljanje Biciklopedije naziva: O BICIKLETO-pohvalnica biciklu.

Radi se zapravo o ludo zabavnoj knjizi koju je osmislila i uredila Mirjana Žuvela, ilustrirala Hana Kalebić, a grafički dizajnirao Saša Prižmić. (Preporuka, kupite je i darujte dragoj osobi)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dalmatinska trail liga (@dalmatinska_trail_liga)

U popodnevnim subotnjim satima kreće prezuimanje startnih brojeva.
-Startovi utrka:
MTB: centra mista u 16:30
Veli trail i Mali trail: Vela spila u 17:00

Subota navečer rezervirana je za dodjelu nagrada, večeru i druženje uz DJ Škilju

U nedjelju jutro organiziran je besplatni izlet na Proizd, kupanje, utrke s kajacima, eventualno škraping te povratak u Luku, taman na vrijeme da se "ćapa trajekt."

I.G.