UVIJEK ATRAKTIVNA Skokom u more Severina nas vratila u tople ljetne dane

Stigli su sve tmurniji i hladniji dani pa se sa sjetom prisjećamo dugog toplog ljeta i brojnih ludosti koje sa sobom nose morske radosti. Jedna od onih koja uživa u morskim radostima i to rado dijeli sa svojim brojnim pratiteljima je i “morsko dite” Severina.

Poznata splitska pjevačica ljeto je provela na Jadranu, što je uredno dokumentirala i na svom Instagram profilu. Potkraj kolovoza objavila je dva videa iz Petrčana na kojima se vidi kako uživa u morskim radostima.

Dvije snimke stavila je u jednu objavu – na prvoj snimci Sevka se u bikiniju penje po drvetu, dok na drugoj  izvodi impresivan skok u more. Njezina objava prikupila je gotovo 70 tisuća lajkova, ali i pozitivne reakcije pratitelja.

– “Bravo, udaj se za mene”, “Majko mila, pa kao gimnastičarka na Olimpijskim igrama”, “Čudo od žene”, “Riba si i na suhom” – samo su neki od komentara na atraktivnu 49-godišnju pjevačicu koja je pokazala zavidnu figuru, mladenačku gipkost, ali i dječju razigranost, barem kada su u pitanju morske radosti.

J.K.