Upoznajte FIFISH V-EVO Revolucionarni kompaktni podvodni dron

QYSEA Technology, vodeći proizvođač koji redefinira mogućnosti kompaktnih ROV-ova, revolucionalizirali su brzo rastuće tržište kompaktnih podvodnih dronova.

FIFISH V-EVO, QYSEA najnoviji dodatak nagrađivanoj V6 seriji, prvi je podvodni dron koji ima 4K 60 FPS kameru s omnidirekcionalnim kretanjem od 360° što istraživačima i filmskim stvarateljima omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka u video zapisima visoke rezolucije.

S 4K 60 FPS profesionalnim sustavom kamere, FIFISH V-EVO može snimiti više detalja i glatke usporene videozapise u ultra-visokoj rezoluciji. Dron je opremljen s dvostrukim bijelim LED svjetlima od 5000 lumena i 5500K, sposobnima osvijetliti tamna podvodna okruženja i otkriti njihove živopisne boje.

Poboljšanja slike pomoću umjetne inteligencije (AI)

QYSEA-in jedinstveni raspored sa šest potisnika omogućuje neograničeno kretanje, olakšavajući kreativno i dinamično podvodno snimanje. Dron također koristi poboljšanja slike pokretane umjetnom inteligencijom za filtriranje bijelih morskih čestica i planktona, te za poboljšanje jasnoće snimke.

Hidrodinamičan, fluidan i otporan dizajn u obliku kapljice vode FIFISH V-EVO podvodnog drona, osigurava minimalan otpor oceanskim strujama dopuštajući duža (d)ronjenja. Priključak za pričvršćivanje nudi razne alate, omogućava integraciju i svestranost za različite zadatke i scenarije.

Više aplikacija i scenarija

Prikladan i za rekreaciju i za profesionalnu upotrebu, kompaktni FIFISH V-EVO idealan je za snimanje filmova, istraživanje morskih dubina, praćenje mora, ronilačke izlete i još puno toga.

Cijene su 1999 EUR s PDV-om za verziju bez robotske ruke a 2199 EUR s PDV-om za verziju s robotskom rukom, koja svakako može dobro doći. A kako izgleda, pogledajte na ovim fotografijama...

D.G.