Uhićen bjegunac Ivan Božić koji je pokušao ubiti policajca, s njim i još tri osobe!

SPLIT - Splitska policija je izvijestila da je oko 16 sati i 40 minuta pronađen i uhićen bjegunac Ivan Božić koji je automobilom udario 20-godišnjeg policajca u Splitu.

- Izvješćujemo Vas kako je oko 16:40 sati pronađen te uz uporabu sredstava prisile uhićen 29-godišnjak muškarac za kojim se tragalo od jučer.

Uhićene su još tri osobe koje su zatečene s 29-godišnjakom - izvijestila je splitska policija.  

Uhićen je kod trgovačkog u jednoj kući u Solinu gdje su upali specijalci i odveli ga na kriminalističko istraživanje. Tijekom uhićenja Božić nije pružao otpor policiji.

- Nije imao šanse, pokušao se sakriti u jednoj kući. Operativnim radom smo saznali gdje je i uhitili ga. Nije bilo pregovora - rekao je Slobodnoj Dalmaciji izvor koji je sudjelovao u potrazi za bjeguncem.

U bijegu se nalazio od srijede u jedan sat poslije ponoći nakon što je u Ulici Domovinskog rata svojim vozilom oborio 20- godišnjeg policajca koji je u bolnici završio sa teškim i po život opasnim ozljedama.

Tijekom jučerašnjeg jutra dežurna je liječnica Jedinice za intenzivno liječenje KBC- a Split medijima rekla da je policajac stabilno, a prema najnovijoj informaciji se probudio i kontaktirao s liječnicima pričajući s njima o nesreći.

D.G.