U vojnom bunkeru skrivao stabljike indijske konoplje

ŠIŠAN - U vojnom bunkeru u Šišanu 37-ogodišnjak skrivao je stabljike indijske konoplje, a kod njega je pronađeno još droge.

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 37-ogodišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici su 12. svibnja oko 20:35 sati u Šišanu zatekli 37-ogodišnjaka koji je kod sebe imao smotuljak s 2,6 grama amfetamina, a u blizini je, u vojnom bunkeru, skrivao još četiri stabljike indijske konoplje i smotuljak s 1,6 grama marihuane.

Budući da je utvrđeno kako je neovlašteno proizveo tvari koje su proglašene drogom, policija protiv 37-ogodišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, priopćili su iz Policijske uprave Istarske.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Prodavao i davao drogu maloljetnicima koje je okupljao u svom stanu
Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama policija je privela 60-ogodišnjeg muškarca koji je stanu na području Rovinja okupljao maloljetnike i davao im marihuanu. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od rujna prošle godine do trenutka uhićenja preprodavao drogu…