U Vodicama za novu turističku sezonu novo električno vozilo

VODICE - Novo električno vozilo namijenjeno je čišćenju i pražnjenju kanti za otpatke na plažama, rivi i uskim ulicama središta grada, a posebno će biti praktično u srcu turističke sezone.

Tvrtka Eol-Ekos d.o.o. Komunalnoj tvrtci Leć isporučila je novo električno vozilo namijenjeno čišćenju i pražnjenju kanti za otpatke na plažama, rivi i uskim ulicama središta grada.

Ovo nečujno i malo vozilo osobito je praktično u srcu turističke sezone budući da se nenametljivo može kretati na područjima gdje uživa veliki broj kupača i šetača.

Jedno takvo vozilo nabavljeno je prije trinaest godina kad je to zaista bila novost na našim prostorima, stoji na stranicama Grada Vodica.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Murteru, Tisnom i Vodicama pokreće se inicijativa za uvođenjem javnih česmi | | Morski HR
U povodu Svjetskog dana voda, koji se obilježava sutra, Udruga Argonauta uputila je dopise Općinama Tisno, Murter-Kornati i Gradu Vodicama s ciljem uvođenja javnih česmi u ove tri lokalne zajednice.
‘Spojeni’ su Vodice i Tribunj! Kad radovi budu gotovi bit će to jedna od najdužih šetnica uz more u Dalmaciji | | Morski HR
Svečano je otvorena nova obalna šetnica od Vile Marijane do katastarske granice s Općinom Tribunj. U programu je sudjelovala Vodička glazba, klapa Bunari i Vodičke mažoretkinje, a simboličnim