U uvali Linardići na Krku s barke ukraden dio vanbrodskog motora

KRK - U uvali Linardići na otoku Krku nepoznati počinitelj s barke je otuđio dio vanbrodskog motora marke Yamaha, tzv. 'petu', čime je vlasnik oštećen za oko 1500 eura.

Policijski službenici krčke policije zaprimili su prijavu o počinjenju kaznenog djela krađe, odnosno otuđenju dijela vanbrodskog motora.

Prema dosad utvrđenom, nepoznati počinitelj prošli je tjedan, između 14. i 18. veljače, u uvali Linardići s barke otuđio dio vanbrodskog motora marke Yamaha 20, tzv. 'petu' s pogonskom osovinom i propelerom.

Počinjenim kaznenim djelom materijalno je oštećen 55-godišnji hrvatski državljanin za oko 1500 eura, priopćili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Brodarici kod Šibenika ukraden vanbrodski motor
U razdoblju od 15. do 17. siječnja u Brodarici nepoznati počinitelj je 63-godišnjaku otuđio vanbrodski motor vrijednosti preko 1000 eura. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njegovog o…
S broda na suhom vezu u Zadru pokradena vrijedna oprema
U vremenu od 06. do 16. veljače u Zadru, ulica Put kotarskih serdara, nepoznati počinitelj je iz broda na suhom vezu u vlasništvu trgovačkog društva otuđio uređaj za navigaciju, dalekozor i alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom dr…