U Torinu održana prezentacija Kvarnera i Hrvatske

Cilj ovakvih prezentacija je održavati interes za destinaciju Kvarner, informirati agente o novostima te ih potaknuti da što više uključuju Kvarner u svoje programe.

Turistička zajednica PGŽ Visit Kvarner u suradnji sa Predstavništvom HTZ-a u Italiji Croatia Full of life održala je prezentaciju Kvarnera za talijanske turističke agente.  

Cilj ovakvih prezentacija je održavati interes za destinaciju Kvarner, informirati agente o novostima te ih potaknuti da što više uključuju Hrvatsku i Kvarner u svoje programe, priopćili su iz TZ Kvarner.

Nastavno na prepoznatljivost regije Kvarner u regiji Piemonte te upoznavanja turističkih potencijala regije, ove jeseni će TZ PGŽ zajedno sa FIAVET Piemonte Fiavet Piemonte i Predstavništvom HTZ-a u Italiji organizirati studijsko putovanje agenata na Kvarner.

Foto: TZ Kvarner

Italija i dalje među našim najvjernijim tržištima, a samo prošle godine nas je posjetilo preko 200.000 Talijana koji su ostvarili gotovo milijun noćenja na Kvarneru što je za čak 78 posto više u odnosu na 2021. godinu.

B.K.