U subotu proljetna biciklijada 'Kroz Rivijeru Crikvenica'

CRIKVENICA - Start se očekuje u 10 sati, a ruta je sljedeća - iz centra Crikvenice kreće se uz more prema Selcu do uvale Slana, potom slijedi povratak u Crikvenicu te uz Dubračinu vožnja do Triblja.

Prošli je vikend u Crikvenici započeo Experience Crikvenica, projekt u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na crikveničkoj rivijeri, opuštajući wellness programi u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima.

Ovogodišnji proljetni Experience Crikvenica trajat će od 22. travnja do 14. svibnja.

Prva sportsko - rekreativna aktivnost bila je nordijsko hodanje Ljubavnom cesticom pod vodstvom Kluba za športsku rekreaciju Gorovo iz Opatije, a svi posjetitelji u centru grada mogli su kušati tradicionalni specijalitet - fritaju od šparug i jaja te se rasplesati uz glazbeno-zabavni program.

Posjetitelji crikveničke rivijere tako će svake subote za vrijeme trajanja Experiencea moći sudjelovati u sportsko-rekreativnim programima pod vodstvom stručnjaka.

Već ove subote, 29. travnja, na rasporedu je proljetna biciklijada Kroz Rivijeru Crikvenica pod vodstvom Biciklističkog kluba Crikvenica.

Ruta je vrlo jednostavna – iz centra Crikvenice kreće se uz more prema Selcu do uvale Slana, zatim slijedi povratak u Crikvenicu te uz Dubračinu do Triblja, gdje je planirana okrjepa. Start se očekuje u 10.00 sati na Trgu Stjepana Radića.

U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti se otkazuju.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Svečano otvorenje šetnice ‘Črni Vrh’ s pogledom na Bakarski zaljev
Ove subote dođite na otvorenje šetnice ‘Črni Vrh’ ponad Bakarskog zaljeva i uživajte u očaravajućem pogledu na Bakarske prezide. Imate li već plan za nadolazeći vikend? Što kažete na šetnju do Črnog Vrha iznad Bakarskih Prezida? Naime, ove subote, 29. travnja u 09:30 sati, Turistička zajed…