U srcu Istre najavljen 16. po redu jedinstveni Last Minute Open Jazz Festival

BALE – Šesnaesto po redu izdanje jedinstvenog i osebujnog Last Minute Open Jazz Festivala ponovo će se odviti u samom  srcu ljeta, u srcu Istre, čarobnim Balama, 22. i 23. srpnja., te 5.i 6. kolovoza.

Festival koji od prvog dana promovira jazz glazbu i kulturu raznolikosti bez granica, organizatori i  brojni prijatelji festivala koji njeguju jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizma,  ponovo su formula za pravu oazu svih željnih doživljaja za sva osjetila i neponovljivo iskustvo za  pamćenje.

Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji se svake godine mogu čuti  sa Trga Tomaso Bembo, organizatori festivala Tomislav Pavleka i Melita Lovričević za svoju vjernu, ali  i novu slobodnu publiku ove godine najavljuju internacionalni program podijeljen po prvi puta na  srpanj i kolovoz.

Foto: Jazz Festival

Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Ured Predsjednika RH, te  Austrijski kulturni forum, ulaz na sve koncerte je besplatan, a program donosimo u cijelosti:

PROGRAM OVOGODIŠNJEG FESTIVALA

PETAK 22.07.

Szilard Banai & Friends / Mađarska

SUBOTA 23.07.

Bosque Sound Community / Srbija

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL

PETAK 5.08.

Leon Brenko Quartet / Hrvatska

Joinmakers Group / Poljska

SUBOTA 6.08.

Michaela RABITSCH & Robert PAWLIK Quartet / Austrija

https://www.facebook.com/events/4924199804323790

Više o manifestaciji možete pročitati na Facebooku 1 i Facebooku 2, kao i stranicama organizatora – Kamene priče.

Sponzorirani sadržaj