U Solinu proglašen Dan žalosti zbog smrti 24-godišnje trudnice kod Venecije

SOLIN - Nesretan slučaj stradavanja nadomak Venecije nikoga nije ostavio ravnodušnim, međutim posebno nas je pogodila spoznaja o tragediji koja je zadesila našu mladu sugrađanku i njenog muža - kazao je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

- Nažalost ugasio se mladi život vesele Antonele te njenog nerođenog djeteta, a Marko koji se i sam bori za život ostaje u velikoj tuzi i gubitku. Cijeloj obitelji, a posebno Marku ovim putem dajem izraze sućuti i potpore za životnu borbu.Nek Bog u svoje okrilje uvede dva anđela koja su nas napustila, a Marku (dugogodišnjem nogometašu NK Solina i trenutnom igraču HNK Sloge) da snage i blagoslova.

Uz suosjećanje svih nas u ovim teškim trenucima, za ponedjeljak 9. listopada sam donio Odluku o Danu žalosti - poručio je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

U nesreći kod Venecije poginula mlada Splićanka, a suprug joj je životno ugrožen
U tragičnoj nesreći autobusa kod Venecije preminula je mlada žena. Prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolaže Index, radi se o 24-godišnjoj ženi koja je bila trudna. Sa suprugom je bila na medenom mjesecu. On je na intenzivnoj njezi u teškom stanju i životno je ugrožen. Kako smo ranije i…
U tragičnoj nesreći autobusa kod Venecije poginula osoba iz Hrvatske, među putnicima par iz Splita - Gradonačelnik Venecije: “Apokaliptična scena, nemam riječi”
U tragičnoj nesreći autobusa kod Venecije preminula je jedna osoba iz Hrvatske, javlja talijanski dnevnik Corriere della Sera. U autobusu je bilo dvoje Hrvata. Navodno se radilo o mladom bračnom paru iz Splita ili okolice. Prema još nepotvrđenim informacijama, poginula je mlada žena, do…