U Senju na osobni automobil bačene dvije bombe

SENJ – Policijska postaja Senj zaprimila je 14. studenog u 22,21 sati dojavu da su u Senju na osobni automobil u vlasništvu 46-godišnjaka bačene eksplozivne naprave.

U događaju nema ozlijeđenih osoba, te se na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenica općinske državne odvjetnice iz Rijeke.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je Hini da vlasnik automobila “nije političar” te da za sada o uzrocima i motivima eksplozije ne može ništa više reći, prenosi N1.

– Navodno su na automobile bile bačene dvije bombe, no još se utvrđuje i vrsta eksplozije i vrsta moguće eksplozivne naprave, mogući počinioci, njihovi motivi i sve druge okolnosti – rekla je Brozičević.

Iz senjske Javne vatrogasne postrojbe doznaje se da vatrogasci nisu intervenirali, odnosno da se eksplozija nije razvila u požar, barem ne neki veći.

– Očito nije bilo potrebe za našom intervencijom, a sada još ne možemo započeti s nikakvim radnjama jer traje očevid – rekao je Hini zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika Zvonimir Lončarić.

D.G.