U Rijeci i Opatiji svjetski kongres najveće međunarodne turističke organizacije - Skål International

Ured grada Rijeke najavio je da će u utorak, 11. listopada 2022. godine, u 11.00 sati, u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16/1.kat, biti najavljen Svjetski kongres Skål International-a koji će se održavati u Rijeci i Opatiji.

Skål International je najveća međunarodna turistička organizacija koja objedinjuje direktore i voditelje iz svih turističkih sektora.

Kongres će najaviti predsjednica Skål Internationala Burcin Turkkan, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin, direktorica TZ Kvarnera i International Skål Councillor Irena Peršić Živadinov, predsjednik Skål International Hrvatska Nik Račić, predsjednica Skål kluba Kvarner i Organizacijskog odbora kongresa Tamara Černeka.

Kongres Skål International-a će se održavati u Rijeci i Opatiji od 13. do 18. listopada 2022. godine.

Prigoda za promociju Kvarnera i čitave Hrvatske

Svjetski kongres će okupiti oko 400 sudionika, turističkih menadžera koji dolaze iz više od 40 zemalja svijeta te je prigoda za promociju Kvarnera i čitave Hrvatske.

Domaćin ovog prestižnog turističkog kongresa je Skål klub Kvarner, jedan od 309 klubova koji djeluju u 84 zemlje i okupljaju oko 13.000 članova, što Skål International koji djeluje pod motom „Doing Business Among Friends“ čini svjetskom vodećom turističkom organizacijom.

I.G.