U Rijeci i Kostreni pao dvojac s drogom i 68.000 eura

RIJEKA - Oduzeto je oko 48 grama kokaina, oko 7,5 grama marihuane, te veći novčani iznos od čega oko 68.000 u eurima, a ostatak u drugim valutama.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja na području Rijeke i Kostrene provedene su pretrage doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila osumnjičenika, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Sveukupno je pronađeno i oduzeto oko 48 grama kokaina, oko 7,5 grama marihuane, veći novčani iznos, od čega oko 68.000 u eurima, a ostatak u drugim valutama, digitalne vage, punila i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nadležnom državnom odvjetništvu kazneno su prijavljena dvojica hrvatskih državljana, starosti 34 i 47 godina te su predani pritvorskom nadzorniku.

Treći osumnjičenik, starosti 58 godina prekršajno je prijavljen zbog neovlaštenog posjedovanja droge, odnosno počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

More izbacilo 800 kilograma kokaina na plažu
Oko osamsto kilograma kokaina zapakiranih u trideset vreća pronašle su u nedjelju vlasti na plaži na sjeveru Francuske. Lokalna policija je regionalnom radiju potvrdila kako je na plaži pronađeno oko osamsto kilograma kokaina te da je droga bila zapakirana u trideset vreća. Još nije jasno…