VELIKA POTRAGA Mladić, nestao kod Masleničkog mosta, još nije pronađen

MASLENICA - Dramatična potraga za mladićem kod Masleničkog mosta nastavlja se, unatoč intenzivnim naporima državnih službi, lokalne zajednice i dobrovoljnih vatrogasaca. Vatrogasci apeliraju na pomoć i ističu da je svaka pomoć dobrodošla, kako logistička podrška, tako i korištenje dronova i jet-skija.

Jučerašnja potraga je bila najopsežnija do sada, u njoj je sudjelovao veliki broj ljudi, uključujući Mornaricu, policiju, DIP-civilnu zaštitu, lokalce s brodicama te rodbinu i prijatelje mladića koji su došli iz različitih krajeva. Unatoč naprednoj tehnologiji i povećanju broja ljudi u potrazi, mladić nije pronađen. Potraga se nastavlja jutros na Masleničkom mostu, a organizatori pozivaju sve koji su u mogućnosti da im se pridruže na terenu, javlja Dalmacija danas.

Dobrovoljni vatrogasci zahvaljuju se svima koji su se angažirali u današnjoj potrazi, a posebno ističu potrebu za jet-skijevima kako bi se lakše pristupilo obali u situacijama gdje brodice nisu prikladne. Neki su se već javili kao volonteri za pomoć na različite načine.

Pozivaju sve koji se mogu pridružiti da se jave na navedene kontakte: Boris (095-524-6161) i Krešo (099-734-4620). S obzirom na ozbiljnost situacije, zajednica se okuplja i udružuje snage kako bi pružila što veću podršku u potrazi za nestalim mladićem.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

POTRAGA ZA MLADIM ZADRANINOM Zadnji put je viđen na Masleničkom mostu: “Svaka pomoć je dobrodošla”
Već tri dana traje potraga za Lukom Perić, 24-godišnjim Zadraninom. Luka je posljednji put viđen 17. travnja, a prema informacijama, mjesto gdje je posljednji put viđen je Maslenički most. Tako su, uz službenu potragu, samostalnu pokrenuli prijatelji i članovi obitelji, prenosi Dalmacija danas. U…