U Ninu i na Braču otuđen alat, u Ugljanu gorivo iz radnog stroja

ZADAR/SPLIT - U Ninu je provaljeno u metalni spremnik odakle je otuđen alat, u Ugljanu je iz radnog stroja otuđeno gorivo, a na Braču je iz plažnog ugostiteljskog objekta otuđena razna tehnika te alat.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su dvije teške krađe, jedno narušavanje javnog reda i mira te šest prometnih nesreća u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Sa srijede na četvrtak u Ninu je nepoznati počinitelj provalio u metalni spremnik u vlasništvu 37-godišnjaka odakle je otuđio alat. Materijalna šteta iznosi oko tisuću eura.

U vremenu od 13. do 28. veljače u Ugljanu, nepoznati počinitelj je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

U oba slučaja počinitelji policiji nisu poznati, a nadležnom državnom odvjetništvu podnose se kaznene prijava zbog teških krađa.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježena je razbojnička krađa, četiri prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe i dvije krađe, a evidentirano je i devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna osoba je lakše, a jedna teže ozlijeđena.

U četvrtak je zaprimljena prijava kako je u proteklih nekoliko mjeseci na otoku Braču izvršena krađa razne tehnike i alata iz prostorija plažnog ugostiteljskog objekta. Na mjestu događaja izvršen je očevid te je procijenjena materijalna šteta u visini preko 30 tisuća eura. U tijeku kriminalističko istraživanje, priopćili su iz policije.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Bakica po Zadru krala kućanske aparate
Sedamdesetjednogodišnja gospođa je u dva navrata iz trgovine trgovačkog društva u ulici Ante Starčevića otuđila razne kućanske aparate. Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je tijekom veljače u Zadru, u dva navrata iz trgovine trgovačkog društv…
Provaljivali u objekte u izgradnji i krali bojlere, umivaonike, školjke, klime, alat..
Trojica lopova u sedam su slučajeva provaljivala u objekte u izgradnji na dubrovačkom području te krali klima uređaje, bojlere, umivaonike, školjke i drugu sanitarnu opremu, te alat. Radi se o kaznenim djelima koja su počinjena od lipnja prošle do veljače ove godine na području Dubrovni…
U Buzetu ukrali 4 tisuće vodomjera, na meti i Poreč, Cerovlje, Pazin, Kastav..
Troje osumnjičenih tereti se da su od listopada 2022. do veljače 2023. vršili imovinska kaznena djela na području dviju županija, čime su pravne i fizičke osobe oštetili za više desetaka tisuća eura. Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca u dobi od 35 i 31 godinu te nad 21-go…