U moru kod Molunta tragično nastradao strastveni mladi ribolovac koji je pisao i za Morski HR

MOLUNAT - Kod rive u Molunntu u četvrtak je oko 23 sata u moru pronađeno beživotno tijelo mlađe muške osobe, potvrdili su  iz PU dubrovačko-neretvanske.

- Na mjestu događaja je obavljen očevid i konstatirana smrt, a tijelo muškarca rođenog 1996. godine prevezeno je na Odjel patologije radi obdukcije. Osoba je identificirana, a na tijelu nije bilo znakova koji bi ukazivali na nasilnu smrt - potvrđeno je u dubrovačkoj policiji.

U grupi Zavazda Konavle objavljeno je da se radi o 27-godišnjem Denisu Markoviću iz Grude u Konavlima, inače strastvenom ribolovcu, koji je o svojim ulovima pisao i za Morski HR.

Podsjetimo se članka iz 2020. godine kad je, tada 24-godišnji Denis podijelio s našim čitateljima iskustvo ulova najrjeđe tune u Jadranu, kod Prevlake.

S kolikom ljubavlju i strašću je pristupao svakom ulovljenom kapitalcu, dovoljno je pogledati i njegove pažljivo slagane video-materijale, kao i objave na društvenim mrežama.

U ime redakcije portala Morski HR rodbini i prijateljima izražavamo duboku sućut zbog gubitka voljenog Denisa...

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Pogledajte kako je izgledao ulov najrjeđe tune na Jadranu | | Morski HR
Vijest o ulovu za Jadran neobične prugaste tune na Prevlaci, prije nekoliko dana je pobudila veliko zanimanje, kako ribarske, tako i znanstvene javnosti. Pedantni ribolovac Denis Marković iz