U garaži istarskog hotela izgorjela dva automobila

NOVIGRAD - Dva automobila u potpunosti su izgorjela u garaži u prizemlju hotela na području Novigrada. U požaru nitko nije stradao, a materijalna šteta će se tek utvrditi.

Umaška je policija sinoć, 25. siječnja oko 21:30, zaprimila dojavu o požaru koji je u garaži u prizemlju hotela na području Novigrada zahvatio dva automobila koja su u potpunosti izgorjela.

U požaru kojeg su umaški i novigradski vatrogasci ugasili oko 23:20 sati nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta nastala u požaru biti će poznata naknadno, priopćila je Policijska uprava istarska.

Policijski službenici će u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja tijekom današnjeg dana obaviti očevid kakao bi utvrdili okolnosti događaja.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

POŽAR U KUĆI KOD UMAGA Hitne službe upozoravaju: ”Čišćenje dimnjaka prepustite stručnim osobama!”
Umaška je policija 1. siječnja oko 21.30 sati zaprimila dojavu o požaru kuće u Gornjim Babićima. U događaju nitko nije ozlijeđen, a dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je kako je požar izbio uslijed zapaljenja dimovodnog kanala. Požar su lokalizirali, a oko 1 sat u no…