U eksploziji plinske boce u Privlaci ozlijeđena žena, a kuća potpuno oštećena

PRIVLAKA - Plinska boca eksplodirala je u nedjelju oko 17 sati, u prizemlju obiteljske kuće u Privlaci pokraj Zadra, potvrđeno je Hini u Policijskoj upravi zadarskoj.

- Dojavu smo dobili u 17,06 i sve službe odmah su upućene na mjesto događaja. Jedna je osoba ozlijeđena i prevezena je u Opću bolnicu Zadar - rekao je dežurni u Operacijsko-komunikativnom centru Policijske uprave zadarske.

- Na mjesto događaja izašle su sve žurne službe te je ženskoj osobi u dobi 64 godine i muškoj osobi u dobi od 28 godina pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno kako je ženska osoba teže ozlijeđena dok su muškoj osobi konstatirane lakše tjelesne ozlijede.

Požar su ugasili vatrogasci, a policijski službenici će tijekom jutra provesti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja - izvijestila je jutros zadarska policija.

Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđena žena, a šteta na kući u kojoj je eksplodirala boca je velika.

Podsjetimo, prije samo tri tjedna plinska boca eksplodirala je u Preku na otoku Ugljanu. Pritom je 75-godišnji vlasnik kuće teško ozlijeđen, kuća potpuno uništena, a u krugu od 150 metara oštećeno je još najmanje desetak kuća.

Hina

PROČITAJTE JOŠ:

JE LI OVO NAPRAVILA PLINSKA BOCA? Jedna kuća u Preku do temelja uništena, a dvije većim dijelom!
Danje svjetlo otkrilo je razmjere eksplozije koja je sinoć u Preku u Ulici Duga mocira gotovo do temelja uništila jednu kuću i većim dijelom još dvije. U krugu od 150 metara oštećeno je još najmanje desetak kuća, a tragovi izbijenih prozora, vrata, cigle, komadi betona razbacani su po