U Crikvenici se održavaju Dani lovora

CRIKVENICA – U organizaciji Udruge Kušac te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice u sklopu projekta „Crikvenica – Zdravi grad“ i „In love in Crikvenica“, od 10. do 12. lipnja će se održavati Dani lovora.

Početak programa je večeras u 18 sati u  predvorju Gradske vijećnice u Crikvenici gdje se održava izložba fotografija lovora Foto kluba Crikvenica, a od 19 sati možete poslušati predavanje predavačice Vasiljevke Kovač na temu „Lovor za zdravlje“. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Sutra u subotu od 18 sati rezervirano je za aktivnosti na otvorenome, točnije za svjesno hodanje Mediteranskim labirintom ljubavi, vježbe joge i koncert Džonija Schwarza na gitari za meditativno opuštanje. Ponesite prostirke i opustite dušu i tijelo.

U nedjelju, 12. lipnja, svi zainteresirani mogu poći u berbu ljekovitoga bilja pod vodstvom vrsne poznavateljice istoga, Vasiljevke Kovač. Okupljanje je u 11 sati na Mediteranskom labirintu ljubavi, a najava je obavezna radi organizacije prijevoza (mobitel: 098/353 – 820).

J.K.