U Cresu izgorjeli automobili dvojice policajaca

CRES - Tijekom noći je u gradu Cresu izbio požar na osobnim vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika, izvijestila je Primorsko-goranska policija.

Od vatrogasaca doznajemo da je jedan automobil zapaljen u ponoć, a drugi oko 4 satza ujutro.

U tijeku je intenzivno postupanje policije kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice izbijanja požara na osobnim vozilima parkiranim na području grada Cresa. Riječ je o osobnim vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika.

Prema dosad utvrđenom požari su izbili tijekom noći, a u jednom slučaju požar je zahvatio te su nastala oštećenja i na dva vozila parkirana u blizini. Požari su ugašeni, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Policija će danas tijekom dana u suradnji s protupožarnim inspektorom na mjestima izbijanja požara obaviti očevid po završetku kojeg će biti više informacija o ovim događajima.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Divljaci u Splitu zapalili automobil državnog inspektora
Splitska policija izvijestila je noćas izgorjelom automobilu u tom gradu. - Vezano uz požar koji je izbio u noći oko 2.30 sati na parkiranom osobnom vozilu u Split, ulica Table obavljen je očevid, te je utvrđena sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen. Kriminalističko istraživanje je u