TZ Zadra bira direktora – Ne svidi li im se netko, mogu poništiti natječaj bez ikakvog obrazloženja

ZADAR – Turistička zajednica grada Zadra objavila je natječaj za novog direktora. Radno mjesto podrazumijeva puno radno vrijeme i to na razdoblje od četiri godine.

Na internetskoj stranici Turističke zajednice grada Zadra u petak je objavljen natječaj za direktora TZ grada Zadra.

U natječaju koji traje osam dana, traži se između ostalog i radno iskustvo na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme odnosno najmanje dvije godine
radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu.

Direktor može postati i osoba koja u trenutku sklapanja ugovora o radu nema položen stručni ispit za rad u turističkom uredu uz uvjet da stručni ispit položi u roku od jedne godine od dana stupanja na rad ili osoba koja ima odgovarajuću stručnu spremu i najmanje pet godina radnog staža na poslovima u turizmu u toj stručnoj spremi.

Turističko vijeće Turističke zajednica grada Zadra obavit će administrativnu provjeru i pregled pristiglih prijava za provedbu natječaja te provesti intervju s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete Natječaja.

U natječaju su ostavili i opciju ako im nešto ili netko ne bude po volji. Napisali su, naime, da zadarska Turistička zajednica zadržava pravo u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj, odnosno pravo ne odabrati ni jednog kandidata/kinju, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima. Što to točno znači, ostaje da svatko zaključuje prema viđenom u propisanim uvjetima natječaja.

D.G.