TZ Rab poziva lokalne obrtnike da se uključe u projekt “Rab – kartica za kvalitetu u turizmu”

RAB – Turistička zajednica grada Raba raspisuje Javni poziv za tvrtke, obrte i OPG-ove sa svog područja, koji imaju u svojoj ponudi artikle i usluge potrebne za opremu i rad u turizmu, da se uključe u projekt Turističke zajednice grada Raba Rab – kartica za kvalitetu u turizmu, koja će biti namijenjena iznajmljivačima s područja Grada Raba.

Projekt predviđa osiguravanje određene visine popusta koje bi tvrtke, obrti i OPG – i mogli ponuditi na svoj asortiman. Cilj ovog projekta je unaprjeđenje kvalitete usluge i proizvoda turizma Grada Raba, jačanje konkurentnosti i ukupnog lokalnog gospodarstva.

Sve tvrtke, obrti i OPG-i koji se prijave na natječaj obvezni su potpisati sporazum sa Turističkom zajednicom uz konkretno navođenje posebnih uvjeta za projekt Rab – kartica za kvalitetu. Pristupanje projektu je besplatno, a rok za prijavu je 6. travnja 2022. godine.

Detalje informacije i uvjeti za sudjelovanje u programu mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Grada Raba ili na mailu info@rab-visit.com.

K.B.