TZ Općine Orebić lansirala novu web stranicu

OREBIĆ – Turistička zajednica Općine Orebić predstavila je novu, poboljšanu web stranicu na hrvatskom, engleskom, njemačkom i poljskom jeziku.

Borba za svakog gosta i ove će godine biti prioritet mnogim turističkim mjestima na našoj obali. TZ Općine Orebić krenula je u akciju redizajniranjem web stranice koja je za razliku od prijašnje bogatija sadržajem. Uz to, stranici je povećana brzina učitavanja, pojednostavljena je navigacija, a prilagođena je i internet tražilicama.

Foto: TZ Orebić

– Web stranicu smo osmislili i dizajnirali kako bi na najbolji mogući način prezentirali ponudu Orebića i Pelješca i prilagodili je potrebama suvremenih putnika koji s minimalnim brojem klikova žele doznati što više o destinaciji – kazao je Ivan Ivušić, predstavnik tvrtke Mint Media koja je izradila novu web stranicu.

Stranica je prevedena na tri jezika – engleski, njemački i poljski, a na njoj je integrirana i interaktivna karta brdsko biciklističkih i planinarskih puteva. Posebno su naglašene outdoor aktivnosti poput windsurfinga, brdskog biciklizma i planinarenja, te smještaja, gastronomije i, naravno, vinarstva, kao i Integralno upravljanje kvalitetom (IQM Destination) kojim se ističe najkvalitetnija ponuda u destinaciji, priopćili su iz TZ Orebić.

– Cilj nam je putem web stranice gosta čim bolje informirati o ponudi našeg kraja, a web ćemo još dodatno proširiti s povijesnim sadržajem te smo već počeli s prikupljanjem zanimljivih informacija u suradnji s Pomorskim muzejom u Orebiću – istaknuo je Marko Galiot, voditelj destinacijskog menadžmenta TZ Općine Orebić.

Nova web stranicu možete pogledati OVDJE.

J.K.