Triatlonci, daljinski plivači, rekreativci - Nikako ne propustite plivački maraton Zaton Mali!

Daljinsko plivanje – 23/07/2023 Zaton Mali (Dubrovnik) – najava utrke: Rekreacijska utrka 1500 m te Dalmatinski kup daljinskog plivanja 3000 m.

- Poštovani daljinski plivači, rekreativci, triatlonci, veseli nas pozvati vas na plivački maraton koji će se održati u nedjelju, 23. srpnja 2023. u Zatonu Malom kod Dubrovnika  (lokacija start i finish: https://goo.gl/maps/BKE6LPgYiPAVmuGk8 ) u organizaciji naše Udruge daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru „Danče“ Dubrovnik - objavili su na svojim službenim stranicama iz Udruge.

Foto: SLUŽBENA STRANICA PLIVAČKE I VATERPOLO UDRUGE DANČE

Plivat će se oko trokut staze (na slici ispod) u smjeru obrnuto od kazaljke na satu, start i finish plaža Bunica – 1. bova kamp u dnu vale – 2. bova kod crkve sv. Antuna Padovanskog – 3. okretna bova ili finish na istome mjestu gdje i start – plaža Bunica. Plutače se obilaze lijevim ramenom.

Svi sudionici utrka sudjeluju na osobnu odgovornost koja nije prenosiva na organizatore i priređivače natjecanja niti u slučaju više sile, i samom prijavom na ovo natjecanje oslobađaju organizatora (UDPSRM Danče) bilo kakve odgovornosti za svoje osobno zdravlje, kao i imovinu na lokaciji održavanja plivačkog maratona, ili na putu do mjesta održavanja istoga.

Istovremeno će startati dvije utrke, ona rekreacijska na 1500 m (1 krug oko postavljene staze) te utrka od 3000 m (dva kruga)  koja se boduje za Dalmatinski kup u daljinskom plivanju – Zaton Mali 2023.

Sve informacije o prijavama, kotizaciji i vremenu utrke, pogledajte na stranicama plivačke i vaterpolo udruge Danče.

I.B.