Tankerska plovidba zapošljava!!!

Tankerska plovidba Zadar nudi radna mjesta na svim pozicijama na tankerima za prijevoz sirove nafte, kemikalija i naftnih prerađevina, brodovima za prijevoz rasutih tereta i na brzim katamaranima za prijevoz putnika.

Prijavu možete uputiti preko naše web stranice, a sve potrebne informacije možete dobiti upitom na adresu elektroničke pošte personnel@tankerska.hr ili pozivom na jedan od brojeva telefona:

  • 023/202-222
  • 023/202-232
  • 023/202-231

U cijelosti refundiramo troškove obveznih doprinosa za ne-časničku posadu na tankerima i brodovima za prijevoz rasutih tereta.

Za niže navedena zvanja na tankerima imamo posebnu potražnju, a navodimo i moguća primanja koja ovise o tankerskom iskustvu i stupnju edukacije za časnike palube i stroja, odnosno o izvedbi na brodu za elektročasnike/brodske električare.

Foto: Tankerska plovidba[

3. časnik palube 5.090 USD
3. časnik stroja 6.417 USD
4. časnik stroja 5.090 USD
Elektročasnik/brodski električar 7.444 USD

Foto: Tankerska plovidba[

Dodatno, uz garantirana primanja Tankerska plovidba svojim pomorcima isplaćuje i posebne bonuse za prolaz rizičnim područjima za svu posadu, bonuse za pripremu brodskih skladišta za posadu koja sudjeluje u radu te bonus za rezultat kompanije za svu posadu na dugoj plovidbi koja odradi više od 18 mjeseci na kompaniji.

Informacije o detaljnoj razradi primanja možete dobiti upitom na gore navedene kontakte.

Nedavno je podignut dnevni iznos za prehranu koji je sad među najvećim u usporedbi s konkurencijom. Svi brodovi imaju 24/7 internet dostupan posadi, a brodovi s mogućnošću prijema i povoljnog geografskog područja imaju i MAX TV paket.

Foto: TankerskaFoto: Tankerska plovidba

Vjerujemo da ćete znati prepoznati prednosti plovidbe na hrvatskim brodovima s domaćim kolegama časnicima i komunikaciju s uredom na materinjem jeziku.

Tankerska plovidba prepoznaje kvalitetan kadar kojem nudi mogućnost brzog napredovanja.

Dobrodošli!

Foto: Tankerska plovidba[

Sponzorirani sadržaj