TANKERSKA PLOVIDBA ZAPOŠLJAVA Prilika za kadete i asistente

Tankerska plovidba nudi posao većem broju vježbenika palube, stroja i električara na tankerima za prijevoz sirove nafte, kemikalija i naftnih prerađevina i na brodovima za prijevoz rasutih tereta. Primamo i kandidate sa završenom srednjom školom.

Aplikaciju možete uputiti preko naše web stranice, a sve potrebne informacije možete dobiti upitom na e-mail adresu personnel@tankerska.hr ili pozivom na jedan od brojeva telefona:

  • 023/202-222
  • 023/202-232
  • 023/202-231

Posebni bonusi

Uz garantirana primanja Tankerska plovidba svojim vježbenicima isplaćuje i posebne bonuse za prolaz rizičnim područjima i bonuse za pripremu brodskih skladišta ako sudjeluju u radu.

Informacije o detaljnoj razradi primanja možete dobiti upitom na gore navedene kontakte.

Svi brodovi imaju 24/7 internet dostupan posadi, a brodovi s mogućnošću prijema i povoljnog geografskog područja imaju i MAX TV paket.

Vjerujemo da ćete znati prepoznati prednosti plovidbe na hrvatskim brodovima s domaćim kolegama časnicima i komunikaciju s uredom na materinjem jeziku.

Ugovor za vježbenike je 6 mjeseci, a Tankerska plovidba prepoznaje kvalitetan kadar kojem nudi produžetak suradnje i mogućnost brzog napredovanja.

Dobrodošli!

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

Tankerska plovidba zapošljava!!!
Tankerska plovidba Zadar nudi radna mjesta na svim pozicijama na tankerima za prijevoz sirove nafte, kemikalija i naftnih prerađevina, brodovima za prijevoz rasutih tereta i na brzim katamaranima za prijevoz putnika. Prijavu možete uputiti preko naše web stranice, a sve potrebne informacije možete…