Svako naše malo smišno misto treba društveni život - u Poljani na Ugljanu za to su se ovako pobrinuli!

Udruga Pojonsko srce uredila je i otvorila ugostiteljski objekt pod nazivom - Krčma koji će postati kulturni i zabavni centar mjesta!

Poljana na Ugljanu više neće biti ista jer sada imaju društveni centar koji im je toliko trebao.

Na temelju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora Općine Preko, udruga je početkom veljače dobila na korištenje prostor u središtu mjesta, uredila ga i prošli vikend upriličila veliko otvorenje – Krčme!

U udruzi napominju da je bilo teško povjerovati i zamisliti da će objekt biti otvoren prije početka lipnja, ali golemom voljom, željom i entuzijazmom u rekordnom roku sve su radove na objektu financirali i izveli članovi i simpatizeri udruge, javlja portal Naši Školji.

Udruga Pojonsko srce bit će temelj i glavni nositelj projekta, a u planu je podići kvalitetu svih usluga na najveću moguću razinu kako bi objekt bio što funkcionalniji i udobniji ne samo za mještane nego i za sve goste koji se zateknu u Poljani.

- Znamo da nas čeka veliko iskušenje, trudit ćemo se opravdati povjerenje svih jer želimo, na dobrobit svih naših mještana i čitave zajednice, poboljšati ne samo kulturni, zabavni i sportski nego cjelokupan društveni život u našemu molomu mistu - poručuju članovi Udruge Pojonsko srce.

J.T.