SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA Jedna osoba ozlijeđena, zatvorena magistrala u Podstrani

PODSTRANA – Na dionici ceste D8 u mjestu Podstrana oko 12.4. sati dogodila se prometna nesreća, sudar teretnog i osobnog vozila, prema za sada dostupnim informacijama jedna osoba je zatražila liječničku pomoć, a navedena dionica ceste u mjestu Podstrani je zatvorena za promet, te se koriste obilazni pravci, izvijestila je Splitsko-dalmatinska policija.

– U sudaru osobnog i teretnog vozila jedna osoba je ozlijeđena. Promet se odvija zaobilaznim pravcima – potvrdio je za Dalmaciju danas Jerko Kurevija iz splitske PU. Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće još uvijek nisu poznate – kamion i automobil sudarili su se na Jadranskoj magistrali, u zavoju stotinjak metara iza skretanja za hotel u Podstrani, u smjeru Omiša.

Liječnička pomoć se pruža ozlijeđenoj osobi u KBC Split, dok se kompletni promet odvija preko uličica sjeverno od magistrale.

Novo:

14.20 h: Dionica ceste D8 u mjestu Podstrana u 14.20 sati je otvorena za promet, izvijestila je nakon izvršenog očevida i raščišćavanja magistrale splitska policija.

D.G.