STRAŠNO Šakama ubio drugog bolesnika u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu

U bolnici za psihička oboljenja Insula na Rabu dogodilo se ubojstvo. Jedan bolesnik je šakama ubio drugoga.

Ne, ovo nije film o Charlesu Bronsonu, ovo se zbilja prošle noći dogodilo na Rabu. Policija javlja kako je sinoć zaprimila dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe. Očevid je u tijeku, a priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem, tj. onaj kojega sumnjiče za ovo stravično ubojstvo.

- Dana 31.01.2023.u 20.55 sati dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba,  bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario drugog bolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo - navode iz bolnice.

- Policija je sinoć zaprimila dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe. Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem. Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenica ovog događaja - javili su iz PU Primorsko-goranske.

Oba bolesnika na liječenju su bila u dobrovoljnom statusu i do ovog nemilog događaja nisu pokazivala agresiju.

J.T.