STRAŠNE SCENE Kuća u Sukošanu u potpunosti izgorjela: “Izvučena plinska boca, šteta je velika!”

SUKOŠAN – U četvrtak oko 19 sati izgorjela je kuća u Sukošanu. Na Facebook stranici Vatrogasci oni su naši heroji objavljena je fotografija na kojoj se vidi kuća koju je potpuno preuzeo plamen.

Poziv vatrogascima stigao je u 19.04, požar je zahvatio prvi kat i potkrovlje, ali srećom u nesreći za vrijeme dok je buktinja gutala kuću, u njoj nije bilo nikoga.

– Na teren su odmah izašli članovi DVD – a Sukošan i jedna postrojba iz Zadra, pa je u intervenciji sudjelovalo 7 vozila i 15 vatrogasaca. Vatra je zahvatila prvi kat i potkrovlje kuće u kojoj nije bilo nikoga – rekao je zapovjednik Mate Rudić za HRT Zadar.

– Brzom reakcijom izvučena je plinska boca te spriječeno širenje na prizemlje! Šteta je velika ali sriće nema ozljeđenih! – poručili su iz DVD-a Sukošan.

U komentarima stanovnici pišu da se kuća nalazi između između škole i Komunalca.

Sinoć oko 19,00 sati zaprimljena je dojava kako je na obiteljskoj kući u Sukošanu izbio požar. Požar su u 20,30 sati ugasili vatrogasci, a tijekom jutra na mjestu događaja je započelo provođenje očevida kako bi se utvrdio uzrok i materijalna šteta – izvijestila je jutros zadarska policija.

D.G.