STIŽE ZAMJENA ZA IZGORJELI BROD Trajekt Otok Pašman plovi za Biograd

BIOGRAD NA MORU - Nakon što je jučer Jadrolilnijin trajekt Kijevo u biogradskoj luci nastradao u požaru, putnici su jutros privremeno preusmjeravani za zadarsku luku Gaženica, no Jadrolinija radi na rješenju ovog problema.

Doznajemo da je prema Biogradu krenuo zamjenski brod za izgorjeli trajekt Kijevo.

- Do kraja dana s dubrovačkog područja stiže trajekt Otok Pašman, koji će nakon toga i službeno preuzeti liniju - kazala je za Morski HR Marija Zaputović iz Jadrolinije.

Podsjetimo, na trajektnoj liniji 432 Biograd-Tkon putnici i vozila su jutros preusmjereni na liniju 431 Zadar (Gaženica) - Preko.

Iz Jadrolinije nam je pojašnjeno da zamjenski brod u Biograd stiže tek danas zbog olujnog juga zbog kojeg već u nedjelju trajekt nije mogao krenuti i preuzeti liniju. 

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAVRŠEN OČEVID Zna se što je uzrokovalo požar na Jadrolinijinom trajektu u Biogradu
0:00 /1:31 1× D.G. PROČITAJTE JOŠ: GORI JADROLINIJIN TRAJEKT Drama u Biogradu, na terenu su čak 4 postrojbe vatrogasacaZapalio se trajekt Kijevo, a na terenu se jake vatrogasne snage koje u teškim uvjetima i pri visokim temperatirama pokušavaju požar staviti pod kontrolu. Zapalile su se kabine ispod
GORI JADROLINIJIN TRAJEKT Drama u Biogradu, na terenu su čak 4 postrojbe vatrogasaca
Zapalio se trajekt Kijevo, a na terenu se jake vatrogasne snage koje u teškim uvjetima i pri visokim temperatirama pokušavaju požar staviti pod kontrolu. Zapalile su se kabine ispod zapovjednog mosta, a vatrogasci ne mogu ući unura zbog visoke temperature pa se gašenje odvija izvana. - Na terenu su 4