Stanković na odmoru bez majice – Pohvalio Albaniju zbog cijena

Nema tko nije jedva dočekao ponovno otvaranje granica nakon višemjesečnog lockdowna, a među njima je i poznato televizijsko lice, novinar i urednik Aleksandar Stanković, koji je za ljetni odmor odabrao – Albaniju.

Stanković se na svom Instagram profilu pohvalio kako boravi u Albaniji, a tu objavio “začinio” je fotografijom bez majice na kojoj se vidi da je i dalje u top formi.

Pohvalio je Stanković Albaniju zbog cijena, koje su u usporedbi sa preskupom hrvatskom obalom, za svačiji džep. Kava se, kaže, može popiti za 6 kuna, a ručak u prosjeku stoji 40 kuna. Tako nešto na hrvatskoj obali gotovo je nemoguće pronaći, osobito u ljetnoj sezoni.

Ono što se Stankoviću, kao i mnogima drugima koji se nađu na albanskoj obali, ne sviđa su prenapučene plaže, beživotno morsko dno te betonizirana obala dokle ti pogled seže.

– Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići prodika kako je to bulšit, čovjek na čovjeku bla., ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave – napisao je uz fotografiju svog golog torza Stanković.

Koliko je prizor iza njega primamljiv za ljetni odmor, procijenite sami.

K.B.