SRETAN KRAJ POTRAGE Muškarca na Šolti pronašli živog nakon dva dana traganja

ŠOLTA – Potraga za 56-godišnjim muškarcem na Šolti sretno je okončana. Potvrdio je Darko Gavrić Čerčo, pročelnik HGSS stanice Split. Pronađen je na području Gornjeg Sela.

– Pronašli smo muškaraca za kojim smo tragali. Živ je, nema nikakvih ozljeda. Malo je dezorijentiran, no sve će biti u redu.

Sinoć je potraga trajala do početka nevremena, sve do oko 22 sata. Za povratak naših ljudi u Split morali smo iznajmiti katamaran. Jutros je u potrazi s policijom, DVD-ovima sudjelovalo 30-ak ljudi. Za poslijepodne smo pripremali malo veću potragu, srećom, to nije bilo potrebno – kazao je Gavrić za Dalmacija Danas.

Podsjetimo, u nedjelju oko 16:25 na otoku Šolti pokrenuta je istraga za Ivanom Vuletićem koji je zadnji put viđen u Gornjem Selu. Od kuće se udaljio bez odjeće. Vuletićev nestanak policiji je prijavila njegova kćerka, obavijestivši o nestanku i njegove prijatelje.

Za njim je tragalo 9 pripadnika HGSS-a, desetak pripadnika DVD-a sa Šolte, mještani i policija. U potragu je bio uključen i helikopter HRZ-a.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

JESTE LI GA VIDJELI? Intenzivna potraga za nestalim muškarcem na Šolti