Splitski "Race for cure" - Objavljen datum trke protiv raka dojke

SPLIT - Utrka će se održati 24. rujna u 18 sati na splitskoj Rivi.

Splićani i svi koji im se pridruže u dobroj volji trčat će i šetati za hrabre žene koje će se na Rivi okupiti u posebnim, ružičastim majicama.

Prijavite svoju ekipu OVDJE i i pridružite se plemenitoj splitskoj utrci u nedjelju, 24. rujna u 18 sati na splitskoj Rivi. U Županijsku ligu protiv raka, koja je organizator ove utrke, prijašnjih je godina pristiglo na više od tisuću prijava timova, obitelji, brojnih pojedinaca, tvrtki i institucija, što svjedoči o podršci malog čovjeka malom čovjeku kad je najpotrebnije, donosi Dalmacija danas.

Grad Split i ove godine je na sceni ovog svjetskog projekta koji se na razini Europe, trči u čak 28 zemalja i 47 gradova.

Svi sudionici nositi će bijele majce sa znakom utrke kao podršku našim damama u ružičastim majicama. Damama oboljelim od karcinoma dojke koje svojim prisustvom jačaju vjeru usprkos svim nedaćama i svjedoče nam radost života svojim osmijesima.

Pred kraj akcije, u zrak će se pustiti i bijele golubice, simbol borbe i hrabrosti te znak sjećanja na sve koji su životnu bitku izgubili, piše Dalmacija danas.

J.T.