Splitski jedriličarski klub provodi program jedriličarskog modelarstva za mlade

SPLIT - I ove godine Jedriličarski klub Zenta iz Splita provodi svoj cjelogodišnji program jedriličarskog modelarstva za djecu i mlade. Svake subote od 10-12h krećemo iz naše modelarnice te se družimo s DF65 monoklasom uz sunce i more!

- Ukoliko pogledate rezultate naših mentora i uspjehe našeg kluba, pomislite kako treniramo najviše za svjetske i europske prvake, međutim JK Zenta već gotovo desetljeće neprekidno provodi izvrstan program prilagođen djeci i mladima unutar tehničke kulture jedriličarskog modelarstva. Dakako, svi moramo krenuti od negdje, zar ne?

Cijela ekipa koja prođe naš program odlično se zabavlja te nastavlja trenirati i dalje stičući brojne vještine, ali i doživotna prijateljstva. Regate se provode na nacionalnoj i međunarodnoj razini - poručuju iz JK Zenta.

Foto: JK Zenta

- Javite nam se i prijavite se, slobodno dođite na besplatan probni trening, vrijeme je da se dosadne rutine za mobitelima i malim ekranima zamijene nečim mnogo zabavnijim i korisnijim. Nije važno predznanje ili samo poznavanje jedrenja, naši instruktori su tu da pomognu koliko god treba, bitno je samo potruditi se i doći sa željom za usvajanjem novih interesantnih vještina unutar jedriličarskog modelarstva - kažu iz JK Zenta.

Djeca i mladi dobrodošli! - Okruženje zabave i učenja

Rad na timskom duhu i individualnom napretkuUnutar jedriličarskog modelarstva DF65 je najpopularnija početnička monoklasa u svijetu, stoga ugrabite svoje mjesto prije nego vrijeme istekne. Upravo krajem ovog mjeseca u Hrvatskoj će se održavati najprestižnije natjecanje unutar IOM klase s jednometarskim radio upravljanim jurilicama gdje će upravo naša dva mentora braniti titule svjetskih prvaka i viceprvaka, a svoje prve korake i oni su napravili u akvatoriju lučice Zenta te u staroj modelarnici gdje danas ponosno gledaju mlade generacije koje tek otkrivaju čari dinamičnog svijeta radio upravljanih jedrilica.

I.B.