SPLIT: U prekidu sve katamaranske i tri trajektne linije

SPLIT - Sve Jadrolinijine katamaranske i tri trajektne linije na splitskom plovnom području prekinute su u utorak zbog nevremena na moru, doznaje se od koordinatorice za to plovni područje Jelene Ivulić.

- Osim svih katamaranskih linija u prekidu su i trajektne linije: Vis - Split, Sumartin - Makarska i Sućuraj - Drvenik - rekla je Ivulić za Hinu.

Dodala je kako trajekt Trogir - Drvenik Mali - Drvenik Veli danas plovi samo na relaciji Trogir - Drvenik Veli bez pristajanja u Drveniku Malom.

HAK je izvijestio da su u prekidu i trajektne linije Sobra - Prapratno i Šibenik - Zlarin - Kaprije - Žirje te brodskelinije Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ, Šibenik - Zlarin - Kaprije - Žirje, Šibenik - Zlarin - Prvić Luka - Šepurine - Vodice i Komiža - Biševo.

U prekidu su mnoge katamaranske linije duž cijelog Jadrana, prenosi Glas Istre.

Hina

PROČITAJTE JOŠ:

Katamaranska linija Vis - Split u prekidu
U prekidu je katamaranska linija Vis-Split, izvijestio je Hrvatski autoklub. Državni hidrometeorološki zavod je objavio upozorenje za pomorce i nautičare na mjestimične udare juga od 35 čvorova, na sjevernom Jadranu. Do kraja dana očekuje nas djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Uz…