Smrtno stradao muškarac u prometnoj nesreći kod Jadrije

JADRIJA/ŠIBENIK – Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se noćas oko 3.30 sati dogodila na cesti prema Jadriji, izvijestila je šibenska policija.

– Do prometne nesreće je došlo kad se 47-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Fiat šibenskih registarskih oznaka, krećući se lokalnom cestom u smjeru Jadrije i dolaskom do raskrižja s mjestom Bogdanovići, na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega u zanošenju automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera. Nakon toga osobnim automobilom izlijeće van kolnika, udara u kameni suhozid, od kojeg se odbija, a automobil se višestruko prevrće i zaustavlja van kolnika okrenut na krov. Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja izvukli vozača iz automobila, s obzirom je automobil počeo gorjeti, a dolaskom Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt vozača. Automobil je u potpunosti izgorio – izvijestila je šibenska policija.

O tragičnom događaju izvijestili su i iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije:

– Požar prijevoznog sredstva na području Jadrije, dojava je zaprimljena u 03:27h, na intervenciju su izišli JVP-i Vodice i Šibenik s tri vozila i devet vatrogasaca, požar je ugašen u 04:16.

Više detalja o uzrocima prometne nesreće znat će se nakon dovršenog policijskog očevida tijekom dana, a o navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku

D.G.