Sloboda glazbe i misli po 17. put u sklopu Last Minute Open Jazz Festivala u Balama

BALE - Sedamnaesto izdanje jedinstvenog i osebujnog Last Minute Open Jazz Festivala ponovo će se odviti u samom  srcu ljeta, u srcu Istre, čarobnim Balama, 22. i 29. srpnja., te 5.i 12. kolovoza.

Festival koji od prvog dana promovira jazz glazbu i kulturu raznolikosti bez granica, organizatori i  brojni prijatelji festivala koji njeguju jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizma,  ponovo su formula za pravu oazu svih željnih doživljaja za sva osjetila i neponovljivo iskustvo za  pamćenje.

Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji se svake godine mogu čuti  sa Trga Tomaso Bembo, organizatori festivala Tomislav Pavleka i Melita Lovričević za svoju vjernu, ali  i novu slobodnu publiku ove godine najavljuju internacionalni program podijeljen ponovo na srpanj i  kolovoz.

Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Ured Predsjednika RH, te  Austrijski kulturni forum. Festivalske jam sessione, radionice i dnevne koncerte ove godine podržava  Yamaha.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a program donosimo u cijelosti:

PROGRAM OVOGODIŠNJEG FESTIVALA

SUBOTA 22.07.

ZMAJ/ORKO/STAR (HR)

Jam session @ Kamene priče, hommage Mladenu Barakoviću Limi

SUBOTA 29.07.

džeZZva (RS, SLO)

SUBOTA 5.08.

Spice Melange (HR, SLO, BRA)

SUBOTA 12.08.

Gina Schwarz & Angelo da Silva

„FUSÃO“ (AUT, BRA)

Više možete pročitati na Facebooku, Instagramu i stranicama organizatora.

Sponzorirani sadržaj