Šibenčanin Krešimir Ivančević proglašen najboljim Natural trenerom Jugoistočne Europe

Krešimir Ivančevič je proglašen najboljim Natural trenerom Jugoistočne Europe / Balkana, te je postao prvak u kategoriji Sport Model na Natural Bodybuilding i fitness natjecanju.

Krešimir je za natjecanje pripremio još dva člana dsr feel the power: Nardo Prelević osvojio je 3. mjesto u kategoriji men's physique, dok je Marko Bilić bio 3. u kategoriji Sport model.

Krešimir je veoma ponosan na dobiveno priznanje i zahvalan Internacionaloj natural bodybulding federaciji što je pratila i prepoznala njegov trud i rad. Želja mu je popularizirati ovaj sport i ovakvo natjecanje dovesti u Šibenik!

Za ovakve rezultate mora zahvaliti cijelom timu dsr feel the power koji su pridonijeli svojom upornošću i transformacijama da se vidi produkt rada.Posebno mora zahvaliti svojoj supruzi koja mu od samog početka pomaže u ovom sportu. Veliko hvala na podršci gradu Šibeniku i savezu sportova grada Šibenika i svojim vjernim sponzorima!

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

FOTO Sedmo zlato u kajaku šibenskih fitnes majstora
Jučer po teškim vremenskim uvjetima jakom burom i velikim valovima šibenski dvojac Krešimir Ivančević i Nardo Prelević po sedmi put su osvojili zlato na kayak utrci. Na samom početku nekoliko natjecatelja je odustalo od utrke zbog nemogućnosti ulaska u kajak , a nekoliko ih se prevrnulo t…