RIJEKA BOAT SHOW 2021 – Za idući vikend najavljen veći i još zanimljiviji sajam plovila i nautičke opreme

RIJEKA – Rijeka Boat Show 2021. održat će se u tradicionalnom terminu, posljednjeg vikenda u rujnu, od 24. do 26.9.2021. godine.

– Zanimanje izlagača za ovogodišnje izdanje Rijeka Boat Showa je izuzetno, pa s velikim veseljem možemo najaviti kako nas čeka najbolje izdanje u novijoj povijesti nautičkih sajmova u Rijeci – najavljuju organizatori ove atraktivne manifestacije, piše RIportal.

– Dodatno nas ohrabruju i vesele prošlogodišnja postignuća unatoč Covid-19 ograničenjima, prvenstveno u smislu povećanja broja izlagača te izuzetni prodajni rezultati – dodaje direktor manifestacije Ivan Črnjarić najavljujući veće i sadržajnine izdanje Rijeka Boat Showa koje će donijeti posjetiteljima mnoga atraktivna iznenađenja, a izlagačima priliku za promociju i prodaju plovila i nautičke opreme.

– Preuzimajući odgovornost za sajam, od početka smo zacrtali cilj, a to je vrlo snažan i relevantan sajam nautike u budućnosti. Recentna događanja u Rijeci i okolici, vezana za nautičku luku Porto Baroš i ostale investicije u nautici od strane inozemnih i domaćih snažnih kompanija, otvaraju nove perspektive i mogućnosti te potvrđuju da će Rijeka Boat Show vrlo skoro biti snažan i relevantan sajam nautike, a grad Rijeka ponovno postati ono što je oduvijek i bio, “Prvo more” većem dijelu Europe – dodao je Ivan Črnjarić koji za RIportal otkriva plan prostora ovogodišnjeg sajma te najavio skorašnju detaljniju najavu programa Rijeka Boat Show 2021.

D.G.