Ribafish najavio drugu etapu RokOtoka, ali treba mu pomoć

BRODARICA/KRAPANJ – Poznato lice hrvatskog internet i medijskog prostora, novinar i bloger Domagoj Jakopović, poznatiji pod nadimkom Ribafish, i ove godine u srpnju pokreće novu akciju druženja s djecom po otocima srednje Dalmacije.

Ova ljetna avantura, koju pokreće Udruga „RokOtok“  i koju je Ribafish osmislio u suradnji s tvrtkom Wib Solutions koja se bavi stvaranjem projekata društveno korisnog poslovanja, započinje 3. srpnja kada će se vesela i hrabra ekipa iz Brodarice zaputiti na novih sedamnaest naseljenih otoka šibenskog i zadarskog arhipelaga. Plan je rukama spojiti jedan otok i obalu, educirati djecu o ljekovitim mediteranskim biljkama, čistiti plaže, igrati se, smijati, plivati i učiti zajedno.

Ali, Ribafishu ovaj put treba i Vaša pomoć:

– Skoro sve je spremno za start druge etape iz Brodarice za Krapanj 03. srpnja (osim što ja kilav i koronast i još lovim formu), a zahvaljujući svima vama smo platili brod i napravili brdo poklona za klince, od majica, medalja, knjiga, ručnika, geocacheva do karti otoka i zmajeva!

I sve to treba popakirati i smjestiti na tjedan-dva u neko suho skladište/podrum/hangar gdje ćemo sve to u jedno popodne sortirati i zatim u par navrata poslati na otoke.
E sad, ima li netko među vama:

– prostor od dvjestotinjak kvadrata za pakiranje i smještaj poklona
– volje za doći pomoći pri pakiranju 26. ili 27. lipnja
– nekoga pouzdanog za kvalitetnu distribuciju paketa do Šibenske i Zadarske županije – kazao je Ribafish.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Projektu RokOtok i Ribafishu posebna nagrada na svečanoj akademiji povodom Dana pomoraca