RAZMAHALI SE LOPOVI: Kralo se sve – od novca, cigareta, građevinskog materijala i alata…

Prema izvještajima Policijske uprave zadarske, proteklih nekoliko dana lopovi su bili vrlo aktivni na zadarskim otocima i u priobalju, a među stvarima koje su dugoprstićima bile najinteresantnije bilo je cigareta, građevinskog materijala, alata i novca.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 35 i 31 godinu, koje se sumnjiči za tešku krađu. Naime, njih dvojica su još u noći od 11. do 12. siječnja prošle godine u Ždrelcu na Pašmanu provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle su otuđili novac i više raznih cigareta, čime su oštetili trgovačko društvo za iznos oko 15.000 kuna. Protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Na otoku Viru je u noći s ovog ponedjeljka na utorak još uvijek nepoznati kradljivac s gradilišta otuđio više komada razne građevinske opreme (oplate i dijelove oplate) u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom proteklog vikenda u Sv. Filipu i Jakovu nepoznati je lopov s gradilišta otuđio dvije električne bušilice, miješalicu za beton te drugi građevinski alat u vlasništvu 48-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

M.B.