Ravnatelj bolnice u Ugljanu pojasnio zašto je u oglasu za psihijatra stajao stručni ispit za građevinara

UGLJAN – Nakon što se na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pojavio oglas Psihijatrijske bolnice u Ugljanu, u kojem je bilo navedeno da je za mjesto specijalizanta psihijatrije potrebno imati položen stručni ispit za građevinskog tehničara, ravnatelj bolnice Mladen Mavar oglasio se za Index o spornoj situaciji.

– Psihijatrijska bolnica Ugljan u više je navrata raspisivala i produživala natječaj za specijalizanta psihijatrije. Iz  korespondencije s Područnim uredom Zadar Hrvatskog zavoda za zapošljavanje može se vidjeti kako Bolnica nikada nije za uvjet postavila posjedovanje položenog ispita za građevinskog tehničara – pojašnjava.

– Dakle, možemo zaključiti kako je neki službenik Zavoda pripremajući njihove obrasce za objavu napravio pogrešku, nadamo se nenamjernu.

– Svaki kandidat zainteresiran za mjesto specijalizanta jednim pozivom ili mailom u svakom trenutku može provjeriti radi li se uistinu o stvarnim uvjetima za primanje na navedeno mjesto ili je riječ o nenamjernoj pogrešci – zaključuje.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Bolnica u Ugljanu traži psihijatra, a uvjet je položen ispit za građevinskog tehničara