Ratni vojni invalid pliva od Splita do Supetra za Dom Maestral

SPLIT – Nakon prošlogodišnjeg uspješnog humanitarnog plivačkog maratona u kojem je skupljen novac za uređenje odjela za bebe, Goran Goga Jurišić ponovno planira sličnu akciju. I ove će godine plivati od Splita do Supetra, kako bi skupio novac za uređenje školskog odjela dječjeg doma Maestral.

Dionicu dugu 18 kilometara Goran će preplivati 25. srpnja, a osim ovog humanitarnog maratona, Goran će u suradnji s Domom organizirati niz manjih događaja s ciljem prikupljanja sredstava za obnovu školskog odjela doma Maestral. Tako se za slijedeću nedjelju priprema turnir u balotama i cageballu na novim terenima ispod zgrade Krstarica, gdje će cijeli prihod od kotizacija, hrane i pića također ići za dom Maestral.

Goran Jurišić je 80-postotni invalid Domovinskog rata, a prošle godine trebalo mu je oko 7 sati da prepliva Brački kanal bez hrane, vode i odmora.

Novac će se opet uplaćivati direktno na račun doma Maestral (IBAN: HR1023900011100024990) sa opisom plaćanja: Mi plivamo za vas 2 – za uređenje školskog odjela.

K.B.