RASTE INTERES RUSKIH TURISTA ZA JADRAN: S7 Airlines uvodi sezonske letove prema Splitu i Zadru

S7 Airlines, ruska aviokompanija sa središtem u Moskvi, priopćila je da u drugoj polovici lipnja, uz dvije postojeće, uvodi još dvije redovne linije prema Hrvatskoj.

Kako prenosi portal Croatian Aviation, ruska kompanija već prometuje na redovnoj sezonskoj liniji između Pule i Moskve, a od lipnja ove godine prometovat će i prema Zadru i Splitu. Redovni letovi prema Puli prometuju jednom tjedno, nedjeljom, a jednu rotaciju kompanija trenutno planira zadržati kroz cijelu ljetnu sezonu.

Linija Moskva – Split – Moskva (zračna luka Domodedovo) u prometu će biti od 25. lipnja, jednom tjedno, svakog petka. Na toj će liniji prometovati zrakoplov karakteristične zelene boje kapaciteta 176 putnika. S7 će s jednim tjednim letom do kraja rujna između Moskve i Splita ponuditi ukupno 5.280 sjedala.

S7 će od 26. lipnja prometovati i na liniji Moskva – Zadar – Moskva, također iz zračne luke Domodedovo. I ova je linija najavljena jednom tjedno, subotom, do 25. rujna, a iz kompanije su potvrdili da su karte za obje linije već puštene u prodaju.

Na dvije nove linije prema Hrvatskoj S7 će ponuditi dodatnih 10.560 sjedala. Ovo je jedina najavljena linija ove sezone između Moskve i Zadra, dok će prema Splitu svakodnevno prometovati ruska nacionalna aviokompanija – Aeroflot.

M.B.