Puljak vs Plenković: "Uklanjat ćemo vaše "grijehe" dok se HDZ ne uruši"!

Splitski je gradonačelnik oštro odgovorio premijeru Plenkoviću koji ga je kritizirao zbog odluke o proglašenju svih nedjelja i blagdana do kraja godine sajamskim danima!

- Jednako briljantno, očekujem procesiju svaki dan, da je Puljak predvodi, očekujem blagdan svetog Dujma u Splitu svaki tjedan - izjavio je Andrej Plenković nakon odluke Ivice Puljka o sajamskim danima u Splitu.

Puljak mu međutim nije ostao dužan.

- Vidim da Plenkoviću nije drago što smo ispravili jedan dio njegove loše odluke, vezane za rad nedjeljom, ono što smo mogli. Naime, proglasili smo sajamskim danima sve nedjelje i blagdane do kraja godine pa štandovi i kiosci mogu raditi ako žele. Plenković spominje svetog Duju i procesiju, a ja onda njega pitam: Znate li vi koja je sedma Božja zapovijed? - uzvratio je Puljak i dodao kako namjerava i dalje ispravljati sve što može, od pojedinih loših odluka Vlade do zapošljavanja politički podobnih u institucije i firme. Sve do reorganizacije zemlje i urušavanja HDZ-a, najavljuje Puljak.

J.T.

Pročitajte još:

DAJMO IM DA RADE Split sve nedjelje i blagdane ove godine proglasio sajamskim danima!
SPLIT -Kada nešto postane sajamskim danom onda to znači da prodaja može odvijati od 8-24 sata. Ovih će dana u Splitu ove godine biti puno. Počevši od danas, tj. sutra, sve će nedjelje i blagdani u Splitu ove godine biti sajamski dani, odlučio je tako splitski gradonačelnik Ivica Puljak. -